عدس برای کم خونی موجب بحث شدید بین مادر و پسر سمنانی شد

عدس برای کم خونی از زمان های ماقبل تاریخ خورده می شد زیرا برای مدت طولانی احساس سیری می کرد و بدن را با مواد ضروری اشباع می کرد.

عدس گیاهی یک ساله از خانواده حبوبات است. انواع زیادی وجود دارد. این یکی از قدیمی ترین گیاهان کشت شده است؛ باستان شناسان دانه های آن را به تعداد زیاد در ساختمان های عصر برنز پیدا کردند.

مصریان باستان غذاهای مختلفی از عدس تهیه می کردند و حتی نان می پختند. در روم باستان، عدس بسیار محبوب بود، از جمله به عنوان دارو.

عدس

ترکیب و محتوای کالری عدس به شرح زیر است:
کالری در 100 گرم (بسته به تنوع) 101 – 286 کیلو کالری
سنجاب ها 25 سال
چربی ها 1.6 سال
کربوهیدرات ها 46.5 سال
فواید عدس
عدس حاوی تعداد زیادی عناصر کمیاب است: کلسیم، منیزیم، پتاسیم، فسفر، آهن، و همچنین اسیدهای چرب امگا 3، امگا 6، که بر سلامت پوست و مو، ایمنی بدن تأثیر می گذارد.
عدس حاوی مقدار زیادی پروتئین است که به راحتی توسط بدن جذب می شود. از نظر ارزش غذایی نسبت به نان، غلات و تا حدودی گوشت کم ندارد.

از این رو برای ورزشکاران و گیاهخواران و همچنین هنگام روزه داری غذای بسیار خوبی است. عدس چربی کمتری نسبت به نخود دارد و در تغذیه رژیمی مفید است.

همچنین متابولیسم را تحریک می کند که به شما امکان می دهد به سرعت وزن خود را کاهش دهید. فیبر موجود در ترکیب آن باعث کاهش احساس گرسنگی و بهبود هضم می شود.

این حبوبات برای زنان باردار بسیار مفید است، زیرا عدس حاوی مقدار زیادی اسید فولیک است – تا 90٪ از مقدار توصیه شده روزانه. اسید فولیک رشد جنین را تسریع می کند.

منیزیم و پتاسیم که سرشار از عدس هستند برای عملکرد کامل قلب و سیستم عصبی ضروری هستند. این امر آن را به یک محصول ضروری برای افرادی که از بیماری قلبی رنج می برند تبدیل می کند.

برای بهبود جذب آهن از این حبوبات، سرو غذا همزمان با سبزیجات تازه سرشار از ویتامین C – گوجه فرنگی، گیاهان دارویی کمک می کند. آهن باعث تشکیل خون شده و به مبارزه با کم خونی کمک می کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.