برای غذاهای سبزیجات ادویه ترشی مشهدی را از دست ندهید که برای هر غذای سبزیجات در آشپزخانه شما مناسب است. فلفل چیلی، که متابولیسم شما را نیز فعال می کند، ترجیح داده شده ترین نوع در میان انواع ادویه غازیانتپ است.
خوردن بدون آن غیر قابل تصور است. نعناع و فلفل سیاه نیز برای غذاهای رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی شما مناسب است.
ادویه های مورد استفاده در غذاهای خمیری ریحان بیشتر در ظروف شیرینی پزی و شیرینی ها ترجیح داده می شود.
طعمی که آویشن و شوید به خمیر می دهند بسیار تند است. می توانید سماق و نعناع را به جای راویولی انتخاب کنید. برای سالاد شما: ادویه های استفاده شده در وعده های غذایی با خواص اشتها آور خود نیز می توانند سالاد شما را طعم دهند.
می توانید سالاد سرد و گرم را با ادویه های تازه تهیه کنید. می توانید سالادهای خود را با نعناع تازه، آویشن تازه و سماق میل کنید. اگر به جای نمک سماق را ترجیح می دهید، انتخاب سالم تری خواهید داشت.
انواع ادویه هایی که از عطاری ها خریداری می کنید و با وسایل شخصی خود خشک می کنید برای سلامتی انسان بسیار مفید است. اولین وظیفه آنها با حفظ مقاومت بدن شروع می شود:
فلفل قرمز تند: حاوی ویتامین C است. فلفل قرمز تند که در وعده های غذایی خود از آن استفاده می کنید، متابولیسم شما را نیز فعال می کند.
رزماری: رزماری که شما آن را در غذاهای گوشتی خود ترجیح می دهید، شناخته شده است که با رایحه خود آرامش بخش است و استرس را از بین می برد.
زیره سیاه: ساختاری دارد که سلول های سرطانی را از بین می برد و از آن جلوگیری می کند. هل دردهای معده را در مدت کوتاهی برطرف می کند و اشتهای شما را باز می کند.