زیتون – منشا
زیتون میوه ای است که روی درخت زیتون می روید که در نواحی مدیترانه، استوایی و آسیای مرکزی و بخش هایی از آفریقا می روید دانشمندان دانه های زیتون را با قدمت 8000 سال در اسپانیا کشف کرده اند و شواهد باستان شناسی نشان می دهد که تمدن های اولیه درختان زیتون را تا 2500 سال قبل از میلاد کشت می کردند.
زیتون خام برای خوردن بسیار تلخ است و فقط پس از فرآوری، معمولاً با پخت یا ترشی قابل خوردن است بیشتر زیتون ها را به روغن زیتون تبدیل می کنند، اما برخی از زیتون سبز امسال برای استفاده در وعده های غذایی، به ویژه در غذاهای مدیترانه ای نگهداری می شوند زیتون سبز زیتونی است که قبل از رسیدن کامل برداشت می شود طعم متمایز آنها تا حدی به این دلیل است که قبل از ریختن در روغن خیس می شوند.
همچنین بخوانید : روغن زیتون و سکته قلبی و مغزی روغن زیتون چگونه روی بدن تاثیر می گذارد؟
زیتون – رنگ
رنگ زیتون نشان دهنده بلوغ آن است زیتون سبز بالغ می شود و تبدیل به زیتون سیاه می شود یا بهتر است بگوییم، آنها از سبز به قهوه ای روشن، به قرمز پر جنب و جوش و بنفش، به عمیق ترین، سیاه ترین سیاه می روند به طور کلی، هر چه زیتون تیره تر باشد، هنگام چیدن از درخت رسیده تر است.
زیتون سبز معمولاً در اوایل فصل برداشت، در ماه های سپتامبر و اکتبر در نیمکره شمالی برداشت می شود آنها بافت سفت و طعمی زیبا و آجیلی دارند. زیتون سیاه در ماه های نوامبر و دسامبر و گاهی حتی در ژانویه برداشت می شود و نرم تر است.
ببینید: کدام چربی سالمتر است؟ مقایسه ترکیبات دانه کلزا، ذرت، سویا و روغن زیتون
زیتون – انواع
به دلیل تنوع بسیار زیاد انواع درختان زیتون، فهرست کردن همه گونه ها تقریبا غیرممکن است در زیر با برخی از پرمصرف ترین انواع زیتون آشنا خواهید شد.