پیدا شدن پنیر پیتزا ورقی در جزیره گوات مالا

در میان بسیاری از تاپینگ هایی که برای پیتزا استفاده می شود، پنیر پیتزا ورقی جای خود را می گیرد بدیهی است که موزارلا بیشترین استفاده را دارد، اما این نقش اساسی را با سایر محصولات لبنی که به خوبی با یکدیگر و با سایر مواد ترکیب می شوند، به اشتراک می گذارد.

پس بیایید ببینیم پر مصرف ترین پنیرها کدامند و چه ویژگی هایی دارندبدیهی است که ملکه پیتزا مارگریتا است که یکی از اجزای اصلی آن موزارلا Fiordilatte است این محصول لبنی به سادگی معروف ترین پنیر کشک تازه کشک در جهان و بخشی جدایی ناپذیر از رژیم غذایی مدیترانه ای است.

فیوردیلات سرشار از نمک‌های معدنی و ویتامین‌ها (B12، K، J) و همچنین دارای چربی‌های اشباع شده است برای کسانی که بیشتر به اندام خود اهمیت می دهند، در سال های اخیر می توانید نسخه هایی از موزارلای فیوردیلات لایت را نیز پیدا کنید که بر پایه شیر بدون چربی و بدون لاکتوز است.

موزارلا برای پیتزا کمی متفاوت از میز است: حاوی آب کمتری است، اما همان ویژگی های ارگانولپتیک را حفظ می کند.

این نوع موزارلا، معمولی کامپانیا، با شیری که فقط از گاومیش‌های منتخب تهیه می‌شود و ظرف 12 ساعت پس از دوشش به لبنیات فرستاده می‌شود
در اینجا فیلتر می شود و تحت درمان های مختلفی قرار می گیرد که دقیقاً طبق روند سنتی انجام می شود: ریسندگی، شکل دادن و نمک زدن. محصول نهایی موزارلای پیتزا بوفالو است که همه ما آن را دوست داریم

این محصول لبنی خوش طعم دارای غلظت بالایی از چربی حیوانی و پروتئین است با این حال، سبک و بسیار قابل هضم است و درصد لاکتوز و کلسترول بسیار کمی دارد.

موزارلای گاومیش در مقایسه با Fiordilatte، پوسته سبکی دارد. با این حال، پس از برش، مایع بیشتری آزاد می کند.
در نهایت، در مورد بسته بندی، بسته بندی باید همیشه عبارت “Mozzarella di Bufala Campana DOP” را روی بسته ها داشته باشد