صابون زغال بامبو در رشت جنجالی به پا کرد

در سال 2008، مجمع عمومی سازمان ملل متحد، 15 اکتبر را به عنوان روز جهانی شستن دست ها با هدف افزایش آگاهی مردم در مورد اهمیت استفاده از آب و صابون برای بهداشت خوب  که به پیشگیری از بیماری ها کمک می کند، تعیین کرد.

در طول بحران بهداشتی ناشی از گسترش همه‌گیری جهانی کووید-19 و به دور از جنجال‌های مختلفی که استفاده از ماسک ایجاد کرده یا نه، مقامات بهداشتی مانند WHO موضع متفق القول خود را در مورد ضدعفونی کردن و شستن دست‌ها حفظ کرده‌اند.

دست ها حامل اصلی میکروب ها و یکی از ناقلین اصلی انتقال بیماری هستند بنابراین، برای مقابله با یک بیماری همه گیر جهانی مانند ویروس کرونا، بهترین سلاح برای جلوگیری از سرایت ، شستن خوب دست ها با آب و صابون است.

برای استفاده از صابون زغال بامبو باید به نکات قبل مصرف کامل آگاهی داشته باشید

ایرنه لاپوئنت، در طول این کلاس کارشناسی ارشد، ویژگی های مختلف هر عنصر درگیر در فرآیند شستن دست ها و رفتار آنها در هنگام تماس را توضیح می دهد اول از همه چربی ها: یکی از مهم ترین عناصری هستند که همراه با صابون به ما اجازه می دهند تا بهداشت صحیح دست را داشته باشیم.

چربی ها یا لیپیدها یکی از سه درشت مغذی هستند که در رژیم غذایی ما گنجانده شده و با غذاهایی مانند پنیر به دست می آیند ساختار چربی ها با زنجیره های طولانی کربن، هیدروژن و اکسیژن مشخص می شود.

آنها در آب محلول نیستند زیرا دارای مولکول قطبی نیستند، یعنی به مثبت و منفی جدا نمی شوندچربی ها فقط در مواد غیر قطبی مانند الکل محلول هستند.

از طرف دیگر، ساختار صابون توسط یک دم و یک سر تنظیم می شود یکی از آنها محلول در آب و دیگری محلول در چربی است که به موجب آن یک قسمت در آب و قسمت دیگر در چربی حل می شودپ این بدان معناست که صابون موفق به حل کردن چربی می شود و با آب آن را می کشد و حتی از بین می برد.

به همین دلیل، موسسات بهداشتی استفاده از آب و صابون را برای شستن دست‌ها نه تنها در برابر کووید-19، بلکه در برابر هر نوع ویروسی که می‌تواند سلامت ما را به خطر بیندازد، توصیه می‌کند.

لازم به ذکر است که سالانه 840000 نفر بر اثر بیماری هایی جان خود را از دست می دهند که با یک حرکت ساده شستن دست ها با آب و صابون می شد از آن پیشگیری کرد.