میانگین مصرف پودر گوشت در سال

در سیستم تناوب زراعی شش ساله، میانگین محتوای فسفر موجود خاک از مقدار اولیه 65.0 به 82.2 میلی گرم فسفر در کیلوگرم در 1 (26 درصد افزایش) پس از اعمال MBM و به 70.8 میلی گرم در کیلوگرم در کیلوگرم افزایش یافت.

محتوای فسفر موجود خاک با افزایش دوز پودر گوشت طیوری افزایش یافت، اما افزایش قابل توجهی (به ترتیب 32٪، بیش از 28٪ و 25٪ نسبت به تیمارهای شماره 1، 2 و 3) تنها در پاسخ مشاهده شد.

سیموئز و همکاران همچنین به یک ارتباط نزدیک بین دوز MBM و محتوای فسفر موجود در خاک اشاره کرد.

دوزهای پایین تر MBM (1.0 و 1.5 تن در هکتار) فراوانی فسفر را در خاک حدود 9 درصد افزایش داد، در حالی که دوزهای بالاتر MBM (2.0 و 2.5 تن در هکتار) آن را به ترتیب 18 و 25 درصد در مقایسه با کود معدنی افزایش داد.

تأثیر مفید پودر گوشت ماهی بر محتوای فسفر موجود در خاک توسط نویسندگان متعددی گزارش شده است.

مطالعه حاضر نشان داد که کمترین میزان فسفر (45 کیلوگرم در هکتار) به شکل MBM می‌تواند جایگزین کود معدنی با نرخ معادل شود.

میانگین محتوای فسفر موجود در خاک به طور قابل توجهی در طول سال های مطالعه متفاوت بود.

افزایش ذکر شده نسبت به سال های تجربی باقی مانده قابل توجه بود.

میانگین جذب فسفر توسط پودر جوجه خوراک دام، که در سال آخر مطالعه کشت شد، از 43 کیلوگرم در هکتار فراتر رفت، در حالی که میانگین جذب فسفر توسط کلزای زمستانه، که در سال چهارم کشت شد، 14 کیلوگرم کمتر بود.

به نظر می رسد که چنین محتوای بالایی از فسفر موجود در خاک در سال گذشته به دلیل تجمع آن در خاک، ناشی از عرضه مقادیر زیادی فسفر (90 کیلوگرم در هکتار) با MBM در هر 2.0 تن در هکتار بود.

سال با این حال، افزایش پیوسته در فراوانی فسفر خاک، که قبلا گزارش شده بود، مشاهده نشد زیرا محتوای فسفر موجود در خاک در سال سوم آزمایش کمترین مقدار بود.

به گفته بسیاری از نویسندگان، اگر در دسترس بودن فسفر در اولین فصل رشد کم باشد، MBM می تواند منبع اصلی این ماده مغذی برای گیاهان زراعی در سال های بعدی باشد و کودهای فسفر نباید در گیاهان زراعی استفاده شود.

سال بعد مقدار فسفر موجود برای گیاهان با pH خاک، رطوبت و محتوای آلی تعیین می شود. در مطالعه حاضر، فراوانی فسفر قابل دسترس در خاک با افزایش pH خاک در تیمارهای MBM افزایش یافت.

[26] که در آن محتوای فسفر موجود در خاک با کاهش pH افزایش یافت. با این حال، pH خاک در مطالعات ذکر شده به طور قابل توجهی بالاتر بود.

خاکهای کمی اسیدی در پودر گوشت دامی موجود بیشترین فراوانی دارند در MBM، فسفر به صورت آلی (کسری گوشت) و به صورت هیدروکسی آپاتیت (کسری استخوانی) وجود دارد.

  • منابع:
    1. The Effect of Meat and Bone Meal (MBM) on Phosphorus
  • تبلیغات: 
    1. مشاهده پرنده های عجیب بر روی کره ماه!
    2. فردی که توانست با روغن موتور اینترنت را شارژ کند
    3. پیر زنی که راز جوانی پوستش را فاش کرد
    4. استفاده از گوگرد باعث نبینا شدن شخصی در تهران شد!!!