سیر (Allium sativum L.) در سنت های مختلف به عنوان یک گیاه دارویی پیشگیری کننده و همچنین درمانی شهرت یافته است. سیر در طول تاریخ نقش های مهم غذایی و دارویی ایفا کرده است.
یک نمونه از سیر مرغوب سیر تازه شمال می باشد.
برخی از اولین اشارات به این گیاه دارویی در اوستا، مجموعه ای از نوشته های مقدس زرتشتیان که احتمالاً در قرن ششم قبل از میلاد گردآوری شده است، یافت شده است (دانستتر، 2003 ▶).
سیر همچنین به عنوان یک داروی مهم برای سومریان و مصریان باستان بازی کرده است. شواهدی وجود دارد که نشان میدهد در اولین بازیهای المپیک یونان، سیر برای افزایش استقامت به ورزشکاران داده میشد (لاوسون و بائر، 1998 ▶).
طب باستانی چینی و هندی سیر را برای کمک به تنفس و هضم غذا و درمان جذام و آلودگی انگلی توصیه می کرد (Rivlrn, 1998 ▶). در دوره قرون وسطی، سیر نقش مهمی در درمان بیماری های مختلف داشت.
می توانید با سیر خشک شده از آن بهره مند شوید.
ابن سینا (1988) ▶ در کتاب معروف خود به نام القانون فیل طب (قانون طب) سیر را به عنوان یک ترکیب مفید در درمان آرتریت، دندان درد، سرفه مزمن، یبوست، آلودگی انگلی، نیش مار و حشرات توصیه کرده است.
بیماری های زنان و زایمان، و همچنین در بیماری های عفونی (به عنوان آنتی بیوتیک). با شروع رنسانس، توجه ویژه ای در اروپا به فواید سیر برای سلامتی معطوف شد.
با توجه به سیر صادراتی می توان از آن بهره جست.
سیر به دلیل باورهای گسترده در مورد تأثیرات آن در حفظ سلامتی، توجه خاص پزشکی مدرن را به خود جلب کرده است. در برخی از کشورهای غربی، فروش فرآورده های سیر با داروهای تجویزی پیشرو در رتبه بندی قرار دارد.
شواهد اپیدمیولوژیک قابل توجهی وجود دارد که نقش درمانی و پیشگیرانه سیر را نشان می دهد. چندین بررسی تجربی و بالینی حاکی از اثرات مطلوب سیر و فرآورده های آن است.
یکی از این محصولات با کیفیت سیر تازه همدان می باشد.
این اثرات تا حد زیادی به 1) کاهش عوامل خطر برای بیماری های قلبی عروقی، 2) کاهش خطر سرطان، 3) اثر آنتی اکسیدانی، iv) اثر ضد میکروبی و v) افزایش سم زدایی ترکیب خارجی و محافظت از کبد نسبت داده شده است (Colín-González، 2012). ▶؛ آویلو، 2009 ▶).
در این بررسی، بررسی وضعیت تجربی و بالینی فعلی دانش در مورد اثرات پیشگیرانه و درمانی سیر در بیماری های مختلف ارائه شده است.
- منابع:
- تبلیغات: