آیا می دانید عدس چه خواص و فوایدی دارد؟ انواع حبوبات خوشمزه و همه کاره، مناسب برای ایجاد غذاهای خوشمزه و یک نوشداروی واقعی برای بدن. مقاله را بخوان!
عدس ارزان، همه کاره و خوش طعم، قدیمی ترین غذایی است که شواهد مکتوب آن وجود دارد شکل خاص عدسی، شبیه به یک سکه، افسانههایی را الهامبخش کرده است که روایت میکنند مصرف آنها نوید شانس و کامیابی است.
برای خرید عدس برای عدسی باید دقت داشته باشید که اندازه مناسب عدس را انتخاب کنید
چه به افسانههای رایج اعتقاد داشته باشید چه نباشید، عدس واقعاً مشروط است: کم چرب، اما سرشار از پروتئین، فیبر و نمکهای معدنی است، در واقع غلیظی از مواد مغذی ضروری برای رفاه ماست اگر می خواهید در مورد فواید عدس بیشتر بدانید، به خواندن ادامه دهید.
از ارزش های تغذیه ای گرفته تا تاثیرات مثبت بر تعادل ما، خواص آنها را بررسی می کنیم و درمی یابیم که چرا اینقدر مهم است که برای آنها جایگاه ویژه ای در رژیم غذایی خود داشته باشیم.
تمام خواص و ارزش غذایی عدس
عدس یک گنجینه غذایی واقعی است اگر در آب جوش بدون نمک پخته شوند، محتوای انرژی متوسطی دارند: مجموع کالری آن حدود 92 کیلو کالری در هر 100 گرم محصول است.
کربوهیدرات ها (16.3 گرم) عمدتاً انرژی را تأمین می کنند که بیش از 65٪ از کل درشت مغذی ها را نشان می دهد مقدار پروتئین نیز قابل توجه است (6.9 گرم)، به خصوص زمانی که در مقایسه با میانگین غذاهای گیاهی، در حالی که محتوای چربی تقریباً ناچیز است (0.4 گرم).
عدس به طور طبیعی بدون کلسترول، سرشار از فیبر، عمدتاً از نوع نامحلول، و آنتی اکسیدانهایی از جمله فلاونوئیدها و نیاسین است آنها همچنین مقدار مناسبی از ویتامین ها، به ویژه گروه B و K را فراهم می کنند.
آنها همچنین منبع خوبی از مواد معدنی هستند که در میان آنها آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم برجسته هستند.