پیاز زرد طلایی به طور معمول در طول سال در دسترس است، بین بهار و پاییز رشد می کند، و سپس برای بقیه سال ذخیره می شود. این پیاز رایجترین پیاز در شمال اروپا است، و 90 درصد پیازهای تولید شده در ایالات متحده را تشکیل میدهد.
آنها باید در دمای اتاق خنک در یک مکان تاریک نگهداری شوند. برای نگهداری طولانی مدت باید آنها را در کاغذ پیچیده و در یخچال قرار دهید. پیازهای خرد شده یا پوست کنده نیز باید در پلاستیک در یخچال نگهداری شود، اما فقط چند روز ماندگاری دارند.
آنها طعم پیاز غنی دارند و برای غذاهایی مانند سوپ پیاز فرانسوی، سایر سوپ ها، خورش ها و بریزها، غذاهای سرخ شده و شیشلیک مناسب هستند. وقتی کاراملی شوند می توانند چسبناک و شیرین شوند.
پیاز سفید در مقابل پیاز زرد: تفاوت چیست؟
آیا پیاز سفید و پیاز زرد واقعاً تفاوت دارند؟ پاسخ ممکن است شما را شگفت زده کند. بهعلاوه، یک کارشناس خواربارفروشی به اشتراک میگذارد که هنگام خرید پیاز به چه چیزهایی توجه کنید.
اگر دستور غذای بعدی شما صرفاً پیاز می خواهد، آیا می دانید به چه چیزی برسید؟ پیاز سبزیای است که احتمالاً باید بیشتر از آن بخورید، اما آیا واقعاً تفاوتی در استفاده از پیاز سفید یا پیاز زرد وجود دارد؟ در اینجا آنچه شما باید در مورد پیاز سفید و زرد بدانید، از جمله بهترین کاربردها و نحوه انتخاب بهترین پیاز در فروشگاه مواد غذایی آورده شده است.
مطالب مرتبط: آیا خوردن پیاز با حلقه قهوه ای بی خطر است؟
تفاوت پیاز سفید و زرد چیست؟
پیاز زرد پیاز اسب کار عالی است، به همین دلیل است که بسیاری از مردم یک گونی از آن را در انبار نگهداری می کنند. عطر و طعم آنها کمی قویتر از پیاز سفید است، اما وقتی پخته میشوند، چندان قویتر نیست (برخی افراد ممکن است طعم پیاز زرد خام را از بین ببرند).
دوئن هندرشات، مدیر کل بازار زندگی سالم در ساراتوگا اسپرینگز، نیویورک میگوید: «اگر دستور پخت پیاز را میخواهید، پیاز زرد بهترین گزینه است.