پروژه دپارتمان تجاری کانادا که از زیره اصل کرمان الهام گرفته شده

زیره ادویه ای است که از دانه خشک گیاهی به نام زیره سبز که از خانواده جعفری است تهیه می شود زیره یکی از محبوب ترین ادویه ها است و معمولا در غذاهای آمریکای لاتین، خاورمیانه، آفریقای شمالی و هند و بسیاری دیگر از آن استفاده می شود هم به صورت دانه کامل و هم به صورت آسیاب شده موجود است.

زیره چیست؟
دانه های زیره با دست از یک گیاه یک ساله برداشت می شوند آنها کوچک، قایقی شکل و شبیه دانه های زیره اصل کرمان هستند رایج ترین نوع زیره، رنگ زرد مایل به قهوه ای است، اگرچه گاهی اوقات می توانید زیره سیاه، زیره سبز و زیره سفید را نیز پیدا کنید.

دانه های کامل را در دستور العمل های هندی (که جیرا نیز نامیده می شود) و زیره آسیاب شده به عنوان یک ماده در غذاهای مکزیکی و خاورمیانه و همچنین فلفل قرمز، سس باربیکیو، لوبیا پخته شده، سوپ و ماریناد پیدا خواهید کرد زیره یک ماده معمولی در پودر فلفل قرمز است و اغلب در ترکیبات ادویه جات دیگر مانند گارام ماسالا، پودر کاری، مخلوط آچیوت، ادوبوس، بربره و بهارات نیز یافت می شود.

ریشه ها
زیره یک ادویه باستانی است که در مصر و خاورمیانه رشد می کند در حفاری های 4000 ساله در سوریه و مصر باستان یافت شده است که هم به عنوان ادویه و هم به عنوان عنصری برای حفظ مومیایی ها استفاده می شد در کتاب مقدس هم در عهد عتیق و هم در عهد جدید آمده است.

از زمان های قدیم، زیره به طور گسترده در هند و همچنین یونانیان و رومی ها استفاده می شده است پس از استعمار اروپا، که توسط اسپانیایی ها و پرتغالی ها آورده شد، به غذاهای مکزیکی و آمریکای جنوبی راه یافت.